Fredag idag

å jag är redan på jobbet... lr redan å redan, vart här sen 21:00 å ska vara här till 07:15 *Jippy* Känner mig väldigt  trött just nu så jag måste jag göra nått så jag inte somnar.
Imorgon ska jag sova en stund men måste samtidigt tänka på att jag måste vända tibax dygnet oxå. hade tänkt att åka till Jenny men jag tror jag kommer vara för trött för de å då kommer jag inte vara något kul sällskap så då är det bättre att åka dit tidigare på lördag ist.

När jag går av mitt pass om 3 timmar så kommer jag vara ledig i 4 dagar vilket är helt underbart!


Jag uppdaterar lite senare idag när jag har vilat ut mig men lite bilder på Missan oxå.

God Morgon

Idag är det as varmt ute verkar det som, hatar att inte ha balkong alltså. Så sk önt att äta frukost ute å bara kunna njuta liten stund på morgonen i den "friska" luften.
Jsg ska strax äta lite fil å albrands å sen ska jag nog åka iväg, gör inget om jag sitter utanför en stund i solen å har dte bra. Ska till min gamla förskola å klippa mig där hos en Nillan. Hon klipper bra å det är otroligt billigt vilket är trevligt! Borde egentligen gå til salong å fylla i mina slingor men nu måste alla pengar gå till semster kassan så den 1000-lappen får vänta tills hösten.
Jag ringde min kära syster igår för kolla upp lite om helgen. Å fick prata med underbara Felicia å när jag sa "Hej" så sa hon "Ena komma", jag trodde nästan jag skulle börja gråta. Hon är för söt, som sagt att en sådan liten människa kan ha så mycket påverkan på än är otroligt.


Nej nu ska jag äta lite å sen gå iväg. Skriver lite om katterna senare när jag kommer hem ikväll vid 22-tiden =D




(Trött, ja!)


Missan börjar bli hemma här

Lr med Ziggy kan man lungt säga. Hon springer omkring här med Ziggy å snackar å hoppar på varandra. Man ser att dem gillar varandra väldigt mycket!













(Mys i fönstret)

Sommar känslan på topp...

det kan man verkligen säga... gud vad varmt det är idag alltså! Kom fram till att jag msået skaffa mig nogon snygg lr bra kjol nu när dte börjat bli varmt. Dock vill jag inte vissa mina ben nu  eftersom jag tycker att jag är lite smått mulig just nu men jag jobbar på det iaf!

Fick nyligen ett glatt sms att Jenny om att Felicia pratar mycket om mig, bli alldeles varm i kroppen =) Tänk vad en sådan liten människa kan göra så mycket i ens liv! Nästa helg får jag träffa henne igen! Vi var föresten på "tittut" här om dagen. Tittut är ett slags ultraljud fast i 3D lr 4D. Barnet i magen ser ut som en liten figur av lera. Jätte häftigt! Det var en lite pojke i Jennys mage vilket är jättekul och man såg när han log å öppnade ögonen lite. Super häftigt! Ska bli så kul att det kommer än till.



Var inne på Ving idag för att prata lite om vår resa till Kroatien, Rovinj blir nog staden vi åker till.
Det ser helt unuderbart ut, passar oss perfekt, staden är som gamla stan här i sthlm fast den ligger vid en hamn. Jga hoppas Joakim tycker om det bara.


(Hotellet)


(Staden)







Dags att skriva lite igen kanske

Hej hallå.

Har haft ett litet uppehåll tyvärr men jag har inte haft varken tid lt inspiration känner jag.

Har iaf en ledig helg vilket känns helt underbart förutom att den är slut snart. Imorgon ska jag på en kurs om sjukresor å ärligt talat längtar jag inte precis :-(  På onsdag ska jag oxå på en slags utb hela dagen men den vet jag ska vara lite roligare. Imorgon börjar ja kl 9-12 först eftersom jag ska på den där kursen å sen börjar jag mitt jobb pass vid halv 2 till halv 10 på kvällen.

Missan har gjort lite framsteg här oxå måste jag berätta. Igår kunde både jag å Joakim klappa henne. Kändes jättebra.
Man måste verkligen ha tålamod känner jag fast det var jag verkligen beredd på oxå. Man vill ju helst av allt bara ta upp henne i sin famn å klappa henne på magen å bara mysa, jag hoppas det kan bli nått sådant i framtiden!
Här kommer ganska många bilden från  fredag till idag....



(Ziggy å jag myser i köket)


(Ziggy i en vanlig ställning att ligga i för honom, han ser ut som en säl lr nått tycker jag)



(Klapp stund i hallen)


(Joakim å Missan)



( Här sitter de å pratar med varandra)



(Missan gillar Ziggy mycket, hon går å strycker sig mot honom hela tiden)








(Detta verkar inte Missan tycker är jobbigt när man är nära med handen fast klappar Ziggy)










Torsdag och kristi himmelfärds dag.



Idag fyller mina kära bröder 18 år! Kan inte fatta att de är så stora nu! Galet!
GRATTIS!!!!







Söndag!

Fy fan vad jag är trötta idag! Skulle vilja slänga mig in i en dusch å sen lägga mig i sängen å sova någon timme känner jag. Känns att man jobbar 6 dagar i rad nu, usch. Men pengar blir det väl lite iaf =D Tänk vad hemsk om man inte trvis på sitt jobb? Vad jag  fattar när man hör  folk prata så är det många som inte göra det? Hur kan man orka psykiskt att jobba så? Kan förstå att man inte vågar säga upp sig med tanke på hur lite jobb det finns nu =/ Lr de som är så besatta av att tjäna mycket!? Är mer viktigt att trivas. När jag sökte mig ut på arbetsmarkande så handlade det om Vad jag ville göra å inte vad kan jag kännar på detta!? Men alla är vi olika å det är jäkligt tur det! Självklart vill man ju inte ha slavlön men jag behöver inte ha det bästa utan bara att jag klara mig. Hoppas ingen tar illa upp men detta är vad jag tycket!

Imorgon ska jag vara barnvakt som sagt, ska hämta Felicia vid 14:15 imorgon på förskolan. Sen vid 17 tiden nått sånt så kommer väl Jenny hem =)



Ska väl ta å uppdatera lite för er som är intresserade av katten Missan.
Kommer lägga upp lite bilder senare idag när jag kommer hem.
Hon var inte framme mycket igår tyvärr men jag vet inte hur jag ska få fram henne heller. Vill inte skrämma henne liksom. Men i förrgår var hon framme mycket å låg å myste i fönstret t o m. Å verkligen möss när man kliade henne på sidan med min egen tillverkade pinne med lite päls på längst fram.



(Missan i fönstret)







Fredag

Jaha, idag är det fredag. 3 dagar kvar att jobba, å idag är det kvällsjobb som gäller. När jag kommer hem så kommer lägenheten vara fylld av killar *jippy* NOT! Joakim ska ha någon kompisar över ikväll, de ska spela ps3 å wii tror jag. Får se när jag somnar då! =D Tur att man jobbar kväll iaf. Känner att jag kommer vara trött på måndag när jag ska vara barnvakt till Felicia. Men dte rä alltid kul att få umgås med henne å förhoppningsvis så piggar hon upp mig vilket hon brukar göra. Kvällen hoppas jag blir ganska lung, en så länge verkar det så. Är ett bra gäng oxå ikväll tycker ja. Imorgon kommer Senait då blir det as kul.


Igår kväll var jag ute å åt med min pappa å Nando som är pappas kompis å även hans sambo var med. Vi var på resturang elektra i sundbyberg. De är sjukt god mat där å man får verkligen en massa mat. Skulle räcka till 2 personer. rekommendera verkligen strakt denna resturang.
Det var trevligt att träffa alla å bara sitta å prata lite. Var även i båten en stund  å kollade in de nya taket som janne byggt på vår båt.

Nu ska jag gå å bädda lite sängar tänkte jag.

Igår den 13 maj så...

Fyllde vår kära katt Ziggy ett år! Tiden går så fort. Känns som de var ganska nyligen som mamma ringde å sa att kattungarna hade kommit. Hos oss har han varit sen slutat av augusti ca.
Köpte lite nya leksaket till honom eftersom han måste ju få någon present iaf.


 (Ziggy med sin nya boll leksak)



 
(Missan å Ziggy mumsar på tårta bestående av lite lite grädde)












(Denna gillade han jättemycket. Bollen går att ta ut men inte för djuren, när katten rör på bollen så åker den bara i cirklar. Vilket betyder att han kan vara sysselsatt om vi inte hra td att leka med honom just då)



Missan var framme en stund igår vid 17 tiden vilket vi blev förvånade över eftersom hon bara varit framme när solen gått ner. Var kul att se henne i ljuset. Hon gillar verkligen ZIggy, hon går å strycker sig mot honom lägger sig ner å "Fläker" upp sig för honom. Han måste bli förvirrad för ena stunden ligger hon ner å bara vill att Ziggy ska var nära henne å andra stunden så blir hon lite "arg". Inte så hon rivs lr så men hon bara markerar på ett fint sätt.
Jag hoppas hon börjar känna sig lite tryggare nu eftersom hon kom fram så pass tidigt på dagen. =) Hoppas hoppas hoppas!


Nu ska jag jobba vidare å se om någon behöver nått lr så. Bara 3 dagar kvar av 3 dagar jobbade i rad nu!! *weee*

Ikväll ska jag träffa min pappa å Nando, vi ska ut å äta på en grekisk resturang i sundbyberg.



Ha en bra dag

Måndag


Då var måndagen nästan slut =/
Nu väntar 6 dagars jobb i rad! BLÄÄÄ! fattar inte hur jag la mitt schema denna vecka men men...

Jenny, Henric å Felicia åkte ganska nyligen härifrån. Har nämligen varit barnvakt idag. Är så himla mysigt att få vara med henne å se hela henns utv. Nya saker varje gång man ses å så (Kan ibland känna att man saknar barnskötare jobbet). Idag skulle jag baka lite bröd å självklart fanns de andra som ville vara med då, så jag ställde fram lite olika ingridienser som hon kunde använda å vips så hade hon en jättegod choklad deg! Vi la in den i ugnen å efter en stund kom det ut något som liknade en sockerkaka fast mycket mjukar å nästan godare! =)  Hon valde helt själv vad som skulle vara i å hur mycket å ändå blev det så bra! Kanske en blivande kock?


 
(Joakim å Felica myser i soffan å kollar på "drömmarnas trägård")


(Bagaren har vart framme)


(Felicias goda kaka)








Missan har legat under soffan i stort sätt hela dagen men när kvällen kommer så kommer även hon fram å stryker sig mot Ziggy å möbler. Igår kväll var första gången jag såg henne dricka å idag såg jag henne äta! känns superbra!
Försökte mig på att ge henne en skinkbit, hon var nyfiken men hon tog den inte men idag var jag ca 20 cm ifrån henne med den. Jag närmar mig alltså =)






 
Vill du hjälpa en katt så gå in på www.kattstallet.se

God Morgon!

En ny regnig dag är här. Jag har sovit ganska dåligt inatt eftersom man var lite nyfiken på vad som händer med Missan å Ziggy.
När v släckte ner igår kväll så tittade Missan ut från sitt lilla hus. Hon å Ziggy började gemensamt gå runt i lägenheten å kolla in allt. Hittade dom senare liggande i hallen brevid varandra å bara ta det lite lungt. Ziggy har jättekoll på henne hela tiden. Det gick runt tillsammans här i flera timmar å jag var så nyfiken så jag somnade inte förens vid 4-5 tiden! =/
När jag vakande nu låg hon under databordet på något betongplock lr vad det nu är.

Jag sitter å äter min lätta lilla frukost idag, har ingen lust att äta idag fast lite måste man få ner iaf.
Mamma ringde för en stund sen å ville åka till IKEA så då hänger jag mer än gärna med. Har lite smått som ska inhandlas. FIck ju presentkort där på 3000kr när jag fyllde år så det kommer garanterat att användas!

Har tagit lite kort från igår å ett nu....


(Missan under en byrå, första steget ut ur lilla huset!)



(Missan å Ziggy på äventyr ut i köket!)


(Hon kollar in dataplasen med Ziggy som ett tåg efter!)


(Här ligger hon nu under databordet)



Missan har kommit!!

Nu har vi vart å hämtat Missan! Hon är så söt!
Var å hämtade henne idag vi 13-tiden på Kattstallet. Vi träffade en pratglad kvinna där, så himla trevligt å man märkte att hon gillade vad hon gjorde! Så härligt at träffa sådana människor!
När missan kom hem så satte vi ner buren i halle å öppnade den å Ziggy sprang fram direkt å kollade läget, hon låg bara där inne å rörde inte en fena. Jag satte mig där en stund å efter bara några minuter kunde jag klappe henne å hon knep ihop ögonen å såg ut att njuta. Känns jättebra detta! Är så glad att vi gör det här!
Nu ligger hon i en hörna i ett litet hus som är i e klätterställning. Har gjort lite mysigt där. Maten, vatten å kattlådan står där me.
Ska skrva lite mer ikväll!



(Missan i sin bur från kattstallet)


(Missans hörna)


(Ziggy sitter utanför å kollar på Missan)

Fredag!

God morgon, kl är ca 06:10 nu å om ca 15 min ska jag åka till jobbet. Är skit trött idag! Känner mig trött i kroppen å huvudet. Känns som jag inte kommer prata mer än jag behöver idag! Längtar efter sängen redan, vill att dagen ska gå fort! Ska till min psykolog efter jobbet idag så så jag hoppas hon piggnar till mig. Ska bli lite spännande oxå idag när jag ska dit för idag ska jag öppna ett kuvert som de 5 person som står mig närmast har skrivit ner 5 egenskaper om mig. Jag fick läsa dem innan om jag vill men jag kände att om hon öppnar dem där å sen går vi igenom allt å sen kan jag kolla vem som skrivit vad så kommer jag inte tänka så "fel" om det som står. Så på det sättet vet jag att folk kommer vara ärliga samt att jag kommer kunna se på en del på att annat sätt med hjälp av Margareta än vad jag hade gjort själv!


Nu sitter jag på jobbet å har det trevligt, Bra kollegor = bra stämming här på Ava!
Ska snart ta å äta lunch tror jag, blir pasta sallad idag.


Ikväll ska vi på middag hos Fanny å alle, de bor i trångsund. Tror dte kommer bli lite stressigt för mig där. Kommer inte vara hemma förens vid 17 å vi ska vara där vid 19. Å jag måste hinna duscha å fixa mig å sne tra det ca 45 min att åka dit oxå. Men kan inte ändra tiden heller för vi kommer inte kunna stanna hela natten heller! Ska upp tidigt å hinna träna med mamma å sne hämta Missan hade vi ju tänkte. Ska bli spännande!



Missan!

Hallå!

Min dag började jättebra idag!
Jag åkte iväg till kattstallet idag vid 12. Träffade en kvinna vid namn Michaela Trygg som jobbar där. Vi satt och pratade ett tag å sen gick vi runt å kollade på de katter som behövde lite extra stöd här i livet. Så på lördag ska jag å mamma åka å hämta Missan som är 3 år och är ganska rädd av sig. Hon ska få bo hos oss för att få lite extra uppmärksamhet och kärlek så hon senare kan omplaceras till en annan familj. Så vi ska bara vara, lr bara vara, vi ska vara jourhem till Missan just nu.
Detta känns jättekul att får göra något sånt här för andra människor å djur. jag hjälper ju både Missan till ett bättre liv samt kattstallet för att de kan få in någon annan katt till dem som behöver hjälp. De står för alla kostander av vård å mat osv. Tycker att fler borde gå in å hjälpa ställena runt om i sthlm!


Missan 

Missan

Missan är en svartvit honkatt som har gått hemlös ute på Ingarö tillsammans med andra katter. Hon är rädd och försiktig i nuläget. Hon skulle behöva en ägare med kärlek och tålamod som kan lära henne tillit och trygghet.








Man ser att hon är rädd.
Blev förvånad när jag pratade med Michaela, tydligen så är det inte så många som "vill" ta hand om Svart/vita katter. Fattar inte varför? Alla ska ha kärlek!


Måndag!

Jätte jätte oväntat att det skulle regna idag eftersom jag är ledig! fan vad posetiv man är!

Ska snart gå, lr oj typ nu. Ska till skokloster å vara barnvakt åt min systerdotter Felica!

Jga skriver mer ikväll lr imorgon, får se!




Lördag!


Solen skiner idag med! Gud vad otippat eftersom jag jobbar! Det är skit varmt här på balkongen på jobbet. Skulle vilja sitta här hela dagen men av någon andledning behöver folk mig =) Tur att det blir skugga på denna sida av huset snart!
Ja som sagt, lördag idag vilket betyder att imorgon är det SÖNDAG å sista dagen å sen ledig i en hel dag, en hel dag! UNDERBART!

På måndag ska jag hämta lilla Felica på förskolan, kan inte fatta att tiden går så fort.
Ska hämta henne vid kvart över 2 så jag kanske om det är fint väder åker tidigare till jenny å sitter å solar en stund. Så jag hoppas hoppas på fint väder som sagt!

Ska snart gå ner å köpa middag till oss på jobbet, ikväll blir det grek mat, souvlaki med Fläskfile, klyftpotatis och tsatsiki!







Felica med vår katt Ziggy








Helg

Måste säga att det känns helt fantastisk att vara på jobbet en dag som denna! NOT!!
Soler skiner å himlen är helt blå, inte ett ända moln! Å här sitter jag å det kommer jag göra hela jävla helgen! Jag vill vara ledig, jag vill inte jobba varannan helg, var tredje skulle känna mer okej tycker jag. Idag vill man grilla å vara ute å umgås.


Igår var jag inne i stan med Fanny, vi gick till de fik vi alltid gått till, de vi satt på första gången vi träffades i sthlm Cafe La Rose. Jag tog glass och en loka å Fanny hade inte ätit lunch så hon tog en varm macka med kyckling på.
Vi gick till hötorgshallen och där köpte jag kött till kvällen, lite lyx ska man ha iaf!
Vi var även inne på Stockhome. En kul affär med massa olika grejer. Kul inrednings butik. Lite dyr i vissa fall men andra grejer kan vara helt skapliga. Jag köpte 2 st till lutusblommor.

Nu har jag klivit av mitt pass på sjukan å nu är jag hemma å kollar på lite webb-tv. Ska lägga mig snart.
















Majbrasa!


(Majbrasan från huddinge 2008)

RSS 2.0