Bortsprungen katt

Min kära vän Fannys katt Lucifer har sprungit bort, han ramlade ner för balkongen å nu är han borta. Han är inte skadad för som sagt han sprang därifrån.

Hittar tyvär ingen bild på honom hos mig så jag länkar till hennes sida så kan du kolla på honom där.
Han bor nära pendeltågsstationen i trångsund.

Lucifer

Dåligt

 Nu kommer äntligen lite uppdate om katten. Har varken haft ork lr lust att skriva nått.

Missan å Ziggy slåss för fult här hemma, lek alltså.
Var det gäller människa å katt här hemma är läget inte så förändrat tyvärr. Hon är dock mindre rädd för oss då vi är i närheten. Hon springer inte iväg utan sitter kvar tills vi är för nära vilket numera är ca 1 meter... *weee*














Nick Pitera


Vad är detta?

Menskoppen hmmm.....
Någon som provat detta?
Tycker det ser ganska äckligt ut faktiskt....

Så oväntat.... lr vad säger du?


Damon Scott & Bubbles the Puppet Monkey


Stockholm i mitt hjärta...

Idag har det varit varmt måste jag säga.
Jag å fanny mötes upp vid centralen. Redan då var men hur varm som helt så vi gav oss ner till hemköp i åhlens huset å köpte varsin sallad å dricka för att sedan ta oss till Skansen. Det var sjukt mycket folk på bussen men fram kom vi tillslut mne då skulle man verkligen behövt sig en dusch kan jag säga!
Vi gick runt en stund å sedan satta vi oss högst upp på Skansen för att äta vår sallad å bara pratar. Hade en jätte trevlig dag! Tack Fanny!


(Björn)


(Mamma björn)



(Bebis björn)


(Bebis älg 1)



(Bebis älg 2)



(Älg?)























Missan



Hallå!

Tyvär har jag inget roligt att berätta om Missan. Händer inte så mycket just nu. Blir så tokig allt det här för visa dagar händer det en del å då blir man helt uppspelt medans andra dagar händer det inget...

Joakim sa dock att hon kommit å lagt sig brevis soffan när han satt där vilket är jättebra. Hon ser oss mindre som ett hot nu än innan?





WOMAN!



En lärare i engelska skrev orden "woman without her man is nothing" på
tavlan och bad eleverna att sätta ut skiljetecken.
Pojkarna skrev:
"woman, without her man, is nothing."
flickorna skrev:
"woman! without her, man is nothing."







Felicia



Imorgon bär det av till denna underbara människa, Felicia samt syster såklart!



STADSKATTEN!

GLÖM INTE ATT DU OXÅ KAN GÖRA EN BRA INSATS FÖR DESSA KATTER.
BLI JOURHEM DU MED LR VARFÖR INTE KÖPA EN KATT HOS: STADSKATTEN

HJÄLP DEM!

GLASS 1985


1985


Vitamin C

Många minnen för min del....



TITTA!!


Peres Hilton

Hyllar Sverige!

Micheal Jackson

Framsteg igen...

Missan var tydligen upp i vår säng inatt fast vi låg å sov i den. Detta var pga att Ziggy brukar ligga i vår säng när vi släcker ner för natten. I samband med detta så brukar Missan börja låta å "ropa" efters honom å han drar direkt men det gjorde han inte denna natt så det hela slutate alltså men att Missan hoppas upp i sängen å satt där å klev tydligen på mina ben vilket gjorde att jag rörde på mig å då gick hon iväg! Mne förstår ni hur kul detta är!!









Paris


Jag hade inga ord, jag grät bara med henne....


Lungt

Hallå!

Sitter på jobbet just nu å tra dte faktikst lite lungt nu innan lunchen ska delas ut. Idag är det regning ute, lr va iaf när jag gick hemifrån vid halv 7. Men det är kallt iaf, bara 13 grader.
Igår jobbade jag kväll å orkade inte skriva när jag kom hem, huvudet värket å jag var jätte trött eftersom jag vänt på dygnet. Skulle vara duktig å sova tidigt men självklart så somande jag runt halv 2 å skulle upp kvart i 6 så ja, ca 5 timmars sömn. Känner mig som en zombie som går omkring här på avd. Är ju okej när man har sakerå göra men att bara sitta är segt!

Igår kunde jag jag klappa Missan igen men handsken å jag blev väldigt förvånad, för när handsken kom emot mig så ställe hon sig upp å man såg att hon ville ta emot handen. *weeee* Se, det kommer nog att gå detta. Har hänt mycket kul de sista dagarna. Lovely!

Så vacker


KLAPPAT!!

Hallå!

Idag hände någon fantastiskt här i huset!
Jag satta mig på golvet för titta till Missan. Efter att ha suttit en liten stund tog jag på den svarta handsken å började klappa henne, vilket hon tyckte vara helt okej. Efter en stund böt jag hand å denna hand hade jag inte handske på så jag klappade henne väldigt länge utan handske å det känner helt otroligt måste jag säga. Få känne på hennes päls. Man såg verkligen att hon njöt när jag klappade henne under hakan! Tog några kort men hon vände huvudet bort för jag klappade henne på sidan av huvudet. Hon t o m spinnde!









Missan å Ziggy


God Morgon

Är det verkligen dags att säga nu. Har vridit på dygnet så jag vaknade inte förens vid halv 12 å somande runt 05. usch, inge bra men tanke på att jag ska jobba denna vecka som kommer.

Igår åkte jag å tittade på ett par bekanta som fått kattungar. Nu var det 12 veckor å ska snart flytta hemifrån förutom en som är kvar. Den finaste men de har lagt ut honom på blocket nu. Kattens ras heter Ragdoll. Vill du veta mer om den rasen så gå in på denna sida Ragdoll.















Tavlor

För ett tag sen så gjorde jag lite tavlor med belysning. Tänkte att jag kanske skulle ta upp det igen, vad tycker ni?
























Fundera på detta:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig.
När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonnäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar.
Han frågade sedan sina studenter om burken var full.
Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna.
Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Naturligtvis fyllde sanden upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Studenterna svarade med ett enhälligt ja.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni påminns om att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna. Familj, barn, hälsa och annat som
ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.
 Småstenarna representerar andra sakerna som betyder något, som ett hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om golfbollarna först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log. Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er; att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.


Mys i sundbyberg


Stadskatten, gå in där du med å hjälp någon katt! Du kan själv välja om du vill vara korttisboende lr långtidsboende som jag är =D

Vet ni vad jag kom på igår?
Ledtråden är: MYNTA!
Såklart Kattmynta! Varför tänkte jag inte på det innan? Jag har märkt de sista dagarna att Missan lagt sig på klösbrädan som jag tänkt slänga eftersom Ziggy aldrig använt den men va tur att jag inte gjorde det! Kopplade inte först var dte var som hon kanske gillade. Men när jag sedan skulle in i mitt lilla kattskåp som jag har med lite leksaker å borstar å sådant så stod kattmyntan där å då kom jag ju på att det är ju mynta på klösbrädan. Så jag tog fram den lilla flaskan å hällde på en boll. Jag la den en bit ifrån henne å gick iväg. Vad tror ni jag hörde efter en stund? Någon tok mös med bollen! Jga blev så glad i hela kroppen!
Så idag satte jag lite mynta på min handske när jag skule försöka klappa henne, å det funkade! Jag kunde klappa henne under hakan vilket var helt otroligt! Jag kunde även ta fram borsten å borat henne när hon låg på stolen under bordet men såg på henne att det inte var lika trevligt som mitt första besök så jag tog bort den.


(Kattmynta)



(Missan ser väl ganska belåten ut?)





















Jag är skit gla!!!







You Can Close Your Eyes


Dalarna

Kom ju på att jag inte lagt upp bilderna från dalarna än.
Vi åkte dit under midsommaraftons helg på lördagen å var där tills onsdag.
Var skönt att komma bort från stan ett tag å vi hade ju verkligen tur med vädert oxå måste man ju säga.
Vi gjorde lite utflykter när vi var i Falun.


(Min fina)


(Meee)


(Henke)


NORRBODA






(Joakim)









(Joakims kusin Rebecka)



(bäckar är så fina tycker jag, är nått speciellt med dem)


(Min kärlek)






Vi gjorde även ett till besök samma dag till ett vattenfall men jag kommer tyvär inte ihåg vad det heter....något på S?








(Häftigt när det blir så här)





















Michael Jackson


Michael jackson



Kolla in denna....




Klappat!!

Idag har jag klappa Missan 3 ggr å varav en gång hon slog till med tassen. Är verkligen helt fantastikst varje gång man får röra henne. Dock med handske på men iaf! =D Allt är mycket ibland!

 

RSS 2.0