Torsdag = Ledig!

Sitter och äter frukost nu å kollar på lite webb-tv å pratar med Mats på msn :)

Ska fixa ordning mig lite iaf å sen åka in till stan å träffa Fanny, Vid halv 1 ska vi ses.




Tisdag, å lång vecka.

Det känns som denna vecka aldrig kommer ta slut! Jobbar alla dagar förutom torsdag. Så på måndag blir jag ledig igen!

Idag på jobbet var det väldigt mycket att göra, han knappt sitta något alls.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.....

Ska vara på jobbet om ca 8 timmar, känns sådär vill jag säga när man precis har kommit hem oxå. Mne å andra sidan så slutar jag kl 15 så det är nice! Ska ta å fixa en ny legitimation imorgon på banken.

                                     


vi höres imorgon...
Sov Gott Sverige!


Ångest dag


Idag fundera jag bara, har inget att säga....







Måla Måla Måla å lite sol!

Idag har jag målat, det kan man verkligen säga! har vart hemma hos Joakims föräldrar å hjälp dem måla om i vardagsrummet! Å de har ett stort sådant! Vi började vid 16 å måla å var klara halv 11 nu på kvällen. De ska målas en gång till imorgon men då får de klara sig utan min hjälp. Imorgon tänker jag bara ta det lungt. Ska nog sola om det är fint tror jag =D Ska även lämna in min cykel på lite lagning. Har tänkt på dte alldeles för länge så nu får det vara dags.
Har försökt få tag på Fanny idag men hon svara inte. SKulle vilja ta en fika i stan någon dag med dej!? Vill du?

Vi var ute med Ziggy idag oxå, han trivs ute men är lite rädd för bilarna ibland. Försöker vara ute med honom iaf 1 gång i veckan å ska verkligen försöka  mer för katter ska vara ute mycket tycker jag. När vi bodde hemma så var han ute mycket med henke (hunden) när vi promenarade med honom. Mysigt med alla djuren å de trivs så bra ihop, Henke går inte utan Ziggy någon stanns när vi väl är ute, sötisen!



FREDAG!!!

WEEEEEE idag är det Fredag!
Å jag menar inte fredag= fest! nej nej sådan är inte jag! Utan jag är ledig fredag, lördag och söndag!

Utan nu ska jag strax ta min cykel å cykla ner till Ica maxi i handla lite. Ikväll kommer Joakims familj på middag å vi ska väl göra helstekt fläskfilé med örtet å sås å potatis tror jag.
Sen ska det komma en kvinna å köpa en sak av oss, 400 hundra till semsterkassan! *wee*

Jag kanske skriver mer sen =)




Tidigt!

God morgon!

Nu sitter jag här, vaken å ganska pigg!
Börjar kl 07:00 idag så jag ska snart gå hemifrån.
Sen efter jobbet, lr vid 13:00-16:30 så ska jag å en kollega på brand utb. ska inte blir så kul vad jag känner just nu men men....

Tidsdag!


Hallå

Tisdag idag och idag är de jobb som gäller. Ska jobba kväll, vilket innebär jobb mellan halv 2 till halv 10.

Ikväll ska Joakims lillasyster komma å bo hos oss, det ska hon göra i 4 dagar! Så det blir vänner å vänner å vänner flera dagar i rad! *weeee*




VÄLKOMMEN!

Lördag

hallu!


Vaknade vid halv 11 idag, skönt! Skönt att inte sova till 12 faktiskt! Nu hinner jag med mig själv lite!
Kl kvart i 11 så  ringe mobilen å någon ville komma å köpa vår sängstomme (malm mellanbrun) som vi la ut igår kväll på blocket. Kl 15 kommer de å hämtar den. 500 kr + denna månad iaf å kanske 400 kr till + att vi får helt nya sängar av Joakims föräldrar!! Hur bra är inte det? Massa pengar som sparas!

Tänkte visa hur jag bor lite iaf. Jag å Joakim hyr i andra hand en 2:a i sundbyberg på 63kvm. Vi har kvar väldigt många av deras möbler just nu. Tv-bänken å tv är vår + alla katt grejer, sängen, mattan mm.



Vardagsrummet







Tapeten köpt på Rusta och sattes upp i denna lägenhet. Är inte så förtjust i den längre när jag satte upp den men den var köpt för längesen å då kan den lika bra användas i denna lägenhet!



Matrummet








Toaletten


Det ända jag inte har tagit kort på är hallen å datarummet!

Det är så mycket man skulle vilja göra med denna lägenhet men som sagt, andra hand.

SOVA!

Hej hej hej

Idag är det en seg dag å det känns som allt kan gå fel! Idag sov jag till halv 12 å igår sov jag till kl 12, vet inte vad det är med mig!
Sitter på jobbet just nu å bara tar det lungt. Har bara en patient av 6 st. platser men det kommer bli mycket om jag känner på mig rätt!

Igår var jag å tränade med mamma, vattengympa. Det är faktiskt kul å det är alltid kul att träffa mamma!
Träffade på Elin å axa från fotbollen på gymet oxå. Vi snackade om att börja spela fotboll igen, skulle vara jättekul!
Så jag ska kolla upp lite tänkte jag åt oss.



Barncancerfonden!




Jag satt å läste nyheterna på aftonbladet igår och fastnade självklart vid artikeln om lille Victor!
Vilken underbar liten pojke! varför ska världen vara så orättvis? Titta bara på denna lilla pojkes söta ögon, man ser att han är ledsen, man ser att han vill! Så för mig fanns det ingen tvivel om att gå in å på "http://barncancerfonden.se/1707" och skänka honom å alla andra barn en peng så att forskningen kan fortsätta. Det kunde vart jag, det kunde vart du å nu  var de Victor å så många andra barn runt om i världen oxå!
Jag vet hur hårt det är för en familj att förlora ett barn, jag var själv liten (5år ca) när min lilla syster gick bort ändas 3 månader gammal. Men bara för att hon fanns hos oss under en sådan kort tid så kommer hon aldrig glömas bort, ett liv ska inte glömas bort! Jag tänker på henne varje dag även fast jag inte kommer ihåg henne på alla sätt eftersom jag var ganska liten å när det händer saker å man själv är barn så är det lätt att man förtränger saker å ting! Man vill inte komma ihåg heller.
Jag hoppas att de som läser min blogg gör likadant som mig å går in på denna sida å skänker en 20-lapp, 50-lapp lr 100-lapp till barnen i världen! Som sagt, det kan ha vart du!





Jag tänder ljus för Victor å hans familj idag här hemma!






Sov Gott Världen!




Jobb Jobb Jobb å ledig imorgon!

Hej hallå!

Just nu sitter jag på jobbet å har det ganska bra faktikst. Dock sov jag för lite som vanligt när man har jobbar kväll å sen ska upp dagen efter. Kommer hem runt kvart i 10 å så ska man duscha, kanske äta nått å bara varva ner å det tar ganska många timmar för en del/mig! Sen ska man upp vid hlav 6 å får vara glad om man har hunnit sova kanske 5 timmar iaf. denna natt blev det 4!! *weeee* 
Känns som min huvudvärk inte gått över från igår så jag hoppas att den försvinner under dagen för annars vet jag inte om jag orkar åka till stan å träffa Fanny! Såg att hon inte var helt friks heller å jag vill verkligen inte bli smittad! Har varken tid lr råd att vara sjuk  nu!

Ska ta å jobba vidare nu å så kanske jag skriver mer sen!

SO LONG!

Barndomen

Hellu!

Tänker du ofta på din barndom?
Jag gör det ganska ofta. Tänk var livet går fort. När du tittar på bilder på dig själv när du är liten, vad tänker du då?
När jag ser denna bild så känner jag en tom tanke typ. Med detta menar jag att jag inte vet när denna bild togs eller hur gammal jag var, vad tänkte jag då? Vad kände jag då? Jag hade hela livet framför mig å när jag ser denna "flicka" som nu råkar vara jag så tänket jag "vilken söt tjej", Blev hennes barndom, tonåren som hon tänkt sig? Kan helt ärligt svara NEJ!




Utmanad

5 saker jag vill göra under 2009:

 
- Bli en bättre människa

- Börja plugga till körkortet

- Spara pengar till Körkort

- Resa

- Träna

Blev utmanad av Fanny så nu har jag gjort vad jag kände för just i denna stund iaf. Dessa listor ändras ju från dag till dag beroend på vad man känner just då.

Idag är det ingen bra dag, vill inte jobba, vill bara vara hemma å typ gråta känns det som! Hatar dessa dagar då man inte vet vart man ska ta vägen.
Känns jobbigt oxå nu när jag inte kanske kommer få gå till min psykolog nått mer, jag känner att jag behöver det. Känner att ångesten kom tibax direkt när hon sa det! =(

Oj då...
Glömde att publicera detta inlägg märkte jag nu =)

Kvällen blev rätt okej iaf, trevligt människor att jobba med! Å senait, finns ingen bättre att jobba med enligt mig! Vilken genom snäll människa! är glad att jag träffat henne.
nu sitter ssk å rapoterar så snart får vi kanske gå om vi har tur =)

Ska går förbi affären när jag går hem, bröd ska inhandlas!
Får se om Joakim möter upp mig om han är klar i skolan än.

Hoppas ni får en trevligt fortsatt kväll å att ni sover gott sedan!
Kram

Trevlig

VÅREN börjar verkligen komma nu, inte vågat säga det riktigt än men nu gör jag det! Kommer säkert få ångra det.....

Idag jobbade jag kväll




Har varit en jättebra dag på jobbet idag, vi var ett super gäng som jobbade!

RSS 2.0