fettistisdag!

MUMS!

Skulle skriva klart detta inlägg igår men jag mådde inte så bra helt plötsligt.

Jag brukar få cystor på äggstocken, lr brukar å brukar men de har varit så sen september förra året.
Igår fick jag en av mina värsta smärtor jag haft å då vra jga på jobbet tyvärr =( var tvungen att sitta i nästan 1 timme med varm handuk över magen å proppa i mig alvedon. Idag å imorgon kommer jag vara hemma å bara ta det lungt å åter jobba på fredag. Eftersom jag får ont av att röra mig just nu så kan jag inte springa på jobbat som vanligt.

Hoppas att den läser denna blogg mår bra iaf!

kram

Fuskar...

Hallå!

Sitter hemma hos min syster nu i skoloster. Hon å Felicia ligger å sova nu en stund efter maten, båda var trötta.

Hade svårt att somna inatt igen. Sov nog bara 5 timmar så det är ju iaf en förbättring. Hoppas verkligen att jag somnar ikväll i skaplig tid. Det där natt passet vända dygnet verkligen.

Köpte med mig nybakta semlor till mig å Jenny. Vi har ett konditori som ligger i samma hus som vi bor i å dem har enligt alltomstockholm.se (http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article23104.aos) de godaste semlorna, så det måste man ju bara prova! Vi fuskar med att börja en dag för tidigt.

NU ska jag ta å städa bort lunchen här medans de sover en stund, kanske t o m lägger mig på soffan å vilar lite. När man jobbar så mycket som man/jag göra så får man ta sig en stund ibland.

ha en fortsatt bra dag så skriver jag mer sen när jga kommer hem!


Välkommen

Välkommen!
Tänkte ge mig på en till blogg nu och denna ska väl vara om alla andra. Ska skriva om mitt fantastiska otroligt roliga liv!



Imorgon sa jag hem till min syster å systerdotter! Längtar!

Sov gott världen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0